RSS

2009. december 28., hétfő

Blogdíj...


Vikitől és Bejustól is kaptam díjat, valamint kérésként azt, hogy 7 pontban jellemezzem magam. Köszönöm szépen lányok, amint jobban leszek teljesítem a 7 pontot is.
Hát igen... sajnos nem vagyok jól. Tegnap voltunk az ügyeleten, egyenlőre nem tudták, hogy az új influenzám van-e vagy a régi. Mindegy is... utálom!!! Most ezerrel kell vigyáznom, nehogy tüdőgyulladás legyen a vége. De legalább filmezek majdnem egész nap (behozom a lemaradást).
Mindenki vigyázzon magára! Próbálok mielőbb jelentkezni.

2009. december 23., szerda

Boldog Karácsonyt!

Minden olvasómnak Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!

Megérkezett a nyereményem...

... és mennyi jó dolgot rejtett! Belinda játékán nyertem ezeket a gyönyörűségeket. Annyira örültem! Az ajándékok által Belinda is részese lesz a karácsonyunknak. Kaptam Tőle díszeket, gombokat, angyalokat, harangokat, egy szép képet, csokit. A makkból és levélből kitűző lesz azt hiszem, mert nagyon szépek azok is (meg minden). Az a szép zöld kendő is a csomagban lapult. Sajnos ma elég borús volt, a színek nem jönnek át teljesen, de mindenképpen szerettem volna fotót rakni. Köszönöm szépen még egyszer!!!

Blog-karácsony

Ma is olyan sok gondolat van a fejemben, hogy nem garantálom, hogy mindent sikerül leírnom. De azért próbálkozom. Már korábban írtam, hogy megérkezett a "karácsonyi húzogatós" ajándékom. Éppen azon a napon, amikor az enyém is célba ért. Az én angyalkám egy nagymama, loma6 volt, én Rillának küldtem meglepetést.
A csomagomban egy neszeszer volt, hozzá illő pénztárcával, egy csodaszép kitűző és egy képeslap kedves szavakkal. Mindennek nagyon örültem.
Mivel én Rillának küldtem, nem volt könnyű dolgom. Ő babákat készít, és szerettem volna valami ehhez kapcsolódó ajándékot is küldeni Neki. A fonalakat babahajnak szántam. :D Végül Villőnek készül belőle sapka, mert nagyon megtetszett neki. A csomagban bújtak még: karácsonyi tea, karácsonyi nyalóka, cd, egy hópehely-dísz, általam készített ékszerszett lila - fekete színösszeállításban. Egy levelet is mellékeltem. Rillától ezután egy szép hosszú e-mailt kaptam, amiben külön - külön mindent megköszönt. Örültem, hogy örült! :)

Lesz ma több bejegyzés szerintem, mert a többi gondolatom nem ide illik. :D Napközben egy díjat is kaptam, ahol az a feladatom, hogy 7 pontban jellemezzem magam. :D Nem lesz egyszerű...

(A képek mostantól nagyíthatóak! Eddig nem tudtam, hogyan kell, de mostanra ez is összejött.)

2009. december 21., hétfő

További játékok

Elég sok blogtársamnál lehet mostanában játszani. Ezeket közzé is teszem, hátha többen kedvet kaptok!
Határidőnaplót lehet nyerni: itt!

2009. december 20., vasárnap

Játék Hopuka-nál

Hopuka egy újévi - játékra invitál minden játékoskedvűt. Érdemes ellátogatni hozzá. Én már megtettem. :)

2009. december 18., péntek

Nyertem! :)

Képzeljétek el... én nyertem Belinda játékán!!! Annyira örültem. Nem számítottam rá, nem vagyok az a túlzottan "nyerő típus". No de most mellém állt a szerencse.

Megérkezett az ajándékom az "Angyalkámtól", az enyém is célba ért. Holnap ezekről bővebben is beszámolok, remélem képet is tudok készíteni.

Majdnem elfelejtettem, ma egy másik csomagot is hozott a postás, melyben a következők lapultak.


Szerintem nagyon szép. Maga a virág bőrből van, melyet kövek tesznek még szebbé. A "lila-imádat" itt is látszik. :D És ehhez még valami tartozik....

Elmondhatom összefoglalva: egészen jó napom volt. Sőt! Az utóbbi hetek egyik legjobbja!

2009. december 16., szerda

Játék Belindánál

Erre a játékra még pont tudtam jelentkezni Belindánál. Még jó, hogy megtaláltam. Nagyon szépeket lehet nyerni.

2009. december 15., kedd

Van új sapkám!

A sapka - téma elég kritikus nálam. Nem nagyon találok olyat, ami tetszik is + jól is áll. Ellenben elég sokat "Meskázok" mostanában, és rátaláltam Ilinél egy nagyon szép darabra. A boltjában színes sapka volt, de kérésre készített nekem egy feketét (a virágban van némi ezüst, amitől igazán nőiessé válik). Tehát: egyszerű, nagyszerű, elegáns - tetszik. Elég sokszor járok úgy a Meskán, hogy "beleszeretek" egy - egy termékbe. De ezzel a nők többsége így van. És ugyebár egyszer élünk...


Iszonyatosan hideg van. Tegnap végre csizmát is találtam (pont időben). Ez a csizma most igazán praktikus, nem fagy le benne a lábam. Nem kifejezetten divatos, de legalább a funkciójának megfelelő. Azért beszerzek egy csinos darabot is, hátha rövidnadrággal vagy szoknyával is szeretném felvenni. Ez ugyan elég ritka, de néha előfordul.
A másik fontos kérdés a karácsonyfa. Nekünk elég egy kicsi is szerintem (Anyuéknál úgyis van nagy), de nem tudom mikor szerezzük be. És még mindig semmi karácsonyi hangulat... Raktam díszt az ajtóra, van a lakásban is néhány karácsonyváró, a hó is hullik már, a vásár is itt van ...
Holnap ajándékot is kell postáznom. Remélem a gazdája örülni fog neki. Utólag fotó is lesz, de ő nem tudja még, hogy tőlem kap, és hátha erre téved a blogom felé. :D

2009. december 12., szombat

Vegyesen minden

Így hirtelen nem is tudom, hogy mivel kezdjem a bejegyzésemet. Rengeteg gondolat van a fejemben, de tuti kimarad valami. Talán azzal kezdeném, hogy jól sikerült a gospel - karácsony. A mai napot hivatalosan is "ölelés-napnak" nyilvánítom. Ma mindenki megölelt, puszilgatott. :D

Jucii! Kicsit szomorú volt, hogy kevesen jelentkeztek a játékára... Ezért én is csinálnék Neki egy kis reklámot. Nem emelem ki külön a játékot most, mert szerintem az egész blogot érdemes végignézni, nagyon aranyos. Azért a megnyerhető kitűzőről mutatok egy képet kedvcsinálónak.

A mai bejegyzésemnél nem állítanék fel fontossági sorrendet. BEJUS!! Nagyon aranyos fejléceket készített a Meskás-boltomhoz (hátha beindul). Hamarosan Ti is láthatjátok. Bejus egy csupaszív, segítőkész lány.

Most jött el a pillanat, amikor nem tudom, hogy miről/kiről akartam írni még. Kinga blogját is ajánlom figyelmetekbe. Amúgy szerintem nincs olyan, hogy enyém/tiéd ötlet - itt a pingvinre gondolok. Nem eladásra szántam, hanem a kis beteg lánynak, akinek már máskor is küldtem fülbevalót. Tudom Kinga, nem rám vontakozik, csak általános az a rész. :D Harag nincs, miért is lenne. :)

Nagyon fáradt vagyok... ma talán időben ágyba kerülök. Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

2009. december 10., csütörtök

Az elmaradt videó

Már tegnap is próbáltam feltölteni az ígért videót, de valamiért nem jött össze. Ezért újabb próbát teszek. Az Oslo Gospel Kórus dalait mindig szívesen hallgatom. Bár őszintén szólva semmi karácsonyi hangulatom nincsen, azért egy-egy ilyen klipp "inspirál". Nem messze van tőlünk a karácsonyi vásár (Fehérváron), ki is szoktunk menni esténként, de a hangulatom nem jött meg. A forralt bor illatát nem nagyon szeretem, de egy kürtös kalácsra mindig vevő vagyok. :D
Tehát a klipp:

Gyurmázásom eredményei és egyéb "okosságok"

Nagyon szeretek gyurmázni, de még elég sokat kell fejlődnöm ezen a téren (is). Folyamatosan tanulok. Ötleteket találok blogokon is, de van sok saját ihlet is. :D A következő képen láthatóak a legutóbbi "gyártmányok" (a kalapos pingvin Kingánál tetszett meg, remélem nem haragszik, hogy "kölcsön vettem").A kép - szokás szerint - este készült, de azért nagyjából látható. Remélem felismerhetőek, bár a malac melletti szilvát Anyu padlizsánnak nézte (megjegyzem: annak is jó). :D

Egyik ismerősömet kikezdték a blogon, hogy mást próbál utánozni. Gusztustalan dolognak tartom a vádaskodást -főleg név nélkül-. Persze én tudom, hogy Reni nem utánoz senkit, hiszen évek óta ismerem, egy osztályba jártunk Székesfehérváron.

Azért a gospelt sem hanyagolom el. Szombaton lesz a gospel-karácsony, most gőzerővel arra készülünk. Ezen kívül 2009-ben van még néhány felkérés, az egyik egy 5 csillagos kaszinóban. :D Teszek fel egy szép karácsonyi számot (holnap), amit mi is énekelünk, de a felvételen az Oslo Gospel Kórus látható/hallható. Szerintem gyönyörű! Ez a kórus az egyik nagy favoritom.

2009. december 7., hétfő

Egy kis mikulás (nálam is)...

Nagyon jó volt a Mikulás-nap nálunk. Kaptam ajándékot is (bár azt korábban a szüleimtől is), finom vacsora várt - mert tegnap is dolgoztam - , sőt még álompitét is kaptam. Egy szavam nem lehet. Vagyis itt a blogban talán mégis.

Gondoltam egyik ideillő ékszer-fotómat megosztom Veletek is. Még a múlt héten készítettem. A sorsa még nem eldöntött: vagy Meskára teszem fel, vagy elajándékozom. Az a lényeg, hogy valakinek örömet okozzon. A fotó sajnos most sem az igazi, mert már sötétedett, amikor készítettem.
Ma végre gyurmáztam is. Elég sok figura készült, de nem tudok még képet mutatni (azért sem, mert ajándék is van közötte - és tudom, hogy a gazdája rendszeres olvasóm).
Kicsit beárnyékolta a napomat egyik "ismerősöm", de már csak azért is jókedvem lesz. Nem szerzem meg neki azt az örömet, hogy rosszul érezzem magam.
Szép estét mindenkinek! Vigyázzatok nehogy pálinkásüveg essen a lábatokra, mert az fáj. :D Ugye Timike?

2009. december 4., péntek

Enyhe táska-mánia

Ma nem ártana korán lefeküdni aludni, holnap koránkelés lesz. Persze ilyenkor úgysem tudok aludni. No sebaj.

Hát igen.... vagy egy "enyhe" táska-mániám (erre jöttem rá, és a szekrényben lévő táskák mennyisége ezt meg is erősíti - de táskából ugye sosem elég). Megmutatom Nektek a gyűjteményem legújabb darabját. Meskáról rendeltem, mert első látásra beleszerettem. Egyedi, farmer, virágos, lila, szép, ..... Szóval egy újabb táska boldog gazdája lettem. De ettől függetlenül a többit sem fogom hanyagolni. :)

És most eszembe jutott egy kérdés is ennek kapcsán: ti mit gyűjtötök /gyűjtöttetek? Régen én nagyon szerettem a szalvétákat, levélpapírokat (sok lány volt ezzel így szerintem). Mostanában nálam a táska, a kendő, a sál, a dobókocka és a kislabdák a "menők".

Kellemes, tartalmas hétvégét kívánok minden olvasómnak!

2009. december 2., szerda

Egy kicsit elkeseredve...

Tulajdonképpen arról van itt szó, hogy ez a Meskás dolog nem nagyon jött össze nekem. Vagy türelmetlen vagyok? Volt már megrendelésem, de az nem függ össze a Meskával (onnan még nem kerestek meg sajnos). Pedig úgy gondolom, hogy nem magasak az árak sem. Próbálkozom máshol is, lesz saját oldalam is, csak most kicsit elment a kedvem.
Bár a pozitív visszajelzések nem az igazolják, hogy nem tetszenének, amiket készítek...