RSS

2010. április 18., vasárnap

Gratulálok!

Hogy kinek is? Ency-nek. Ő lett az 50. rendszeres olvasóm. Egy kis meglepetéssel szeretném jutalmazni. Ency, az e-mailemre írd meg légyszíves a címedet. :)
Egy kicsit nem figyeltem, és négy új rendszeres olvasóm is lett, köszöntöm Őket is nálam.

Nem tudom, hogy mikor tudok legközelebb jelentkezni, de igyekszem hírt adni. Két napig Komáromban leszek, utána egy fél napot itthon, és indulok Innsbruckba!! Remélem a fényképezőgépet nem felejtem itthon.
Szép napokat mindenkinek!

2010. április 17., szombat

Játszunk Vikivel!

Egyik nagyon szimpatikus blogtársunk, Toritextil - Viki játékot hirdet. Én a táskát szeretném megnyerni (mi mást?), de más nyeremények is gazdára várnak! :) Itt is gratulálok Viki!

2010. április 15., csütörtök

És ma is esett


Egy kis jóidőt hoz ez a kép mindig, ha ránézek. A keresztlányom pici korában. :) És saját készítésű a fotó (annyira nem profi).

Konkrétan elegem van az esőből már. És a mai időjárásjelentésben közölték, hogy a rossz időnek a mai nappal sincs vége. Hurrá! Az addig rendben is van, hogy így a napfénynek jobban örülünk, de hát akkor is már.. naaa... legyen szép tavasz.

A bejegyzésírásnál egy csomó funkcióm nem jelenik meg. Milyen furcsa is lenne, ha minden flottul működne...

Viszont annak nagyon örülök, hogy a rendszeres olvasóim száma növekszik továbbra is (lassan, de biztosan). Várom már, hogy ki lesz az ötvenedik olvasóm, aki valami meglepetést kap! :)

2010. április 12., hétfő

Játszani jóóó

Nagyon szeretek játszani, ezért jelentkeztem egy újabbra. Részletekért kattintsatok ide! :)

2010. április 11., vasárnap

A költészet napja

A bejegyzésem címének nem sok köze van magához a bejegyzéshez. Csupán annyi, hogy nekem ez a mai nap nem a politikáról szól, inkább az irodalomról. Az mindig is jobban érdekelt. :)
Van egy - két elmaradásom is. A második adag hűtőmágnesem látható a képen. Már egy darab sincs ebből sem, mert elajándékoztam. Bízom benne, hogy mindenki örült neki. :) A héten szeretnék egy újabb adagot készíteni, remélem lesz hozzá időm is, kedvem is.
A második kép nem lett túl jó, mert "kiégett", de szépen visszaadja a mintáját legalább. Egészen megszerettem ezt a gyűrűt, olyan vidám hangulata van. Nem fényezni akartam ám magam. :) Először gondolkodtam rajta, hogy a nézeteim ellenére feltöltöm meskára, de meggondoltam magam.


Nem ismételni szeretném magam, de tényleg nagyon örülök, hogy egyre többen látogatják a blogomat. A rendszeres olvasóim száma is lassan, de biztosan növekszik. Mindenkinek nagyon örülök. Arra gondoltam, hogy az 50. rendszeres olvasóm kap majd valami meglepetést. A századik bejegyzésem kapcsán szerettem volna játékot hirdetni, de az végül elmaradt. Akik már rendszeres olvasóim azok sem lesznek "hátrányban", mert szeretnék majd játékot hirdetni hamarosan. Csak várom, hogy jöjjenek a kreatív gondolatok. :D
Szép hetet mindenkinek (a rossz idő ellenére is)! Ha sosem esne az eső, akkor nem örülnénk annyira a szép tavaszi napsütésnek!

2010. április 8., csütörtök

Született tehetség :)

Jucii-tól kaptam ezt a díjat, köszönöm szépen!

Szabályok:
1. Ha valaki adja, én elfogadom, ellenvetés nélkül.
2. A logót kirakom a blogomba.
3. A szabályzatot kirakom a blogomba.
4. Megnevezek hat másik blogot, akiknek átadom a címet. (Ez utóbbinak nem tudok eleget tenni, mert szinte mindenki megkapta már a díjat. Bejus-nál nem láttam, neki szívesen továbbadom!)
5. Kitöltöm a tesztet, és kirakom a blogomba.

Név: Tóth Tímea
Becenév: Timi, egyik barátnőmnek Timike (azért ez kiváltság, nem mindenkitől szeretem)
Lakhely: 7 hónapja Székesfehérvár
Születési hely: Mór
Magasság: :) a jóból keveset adnak :)
Névnap: május 3.
Foglalkozás: erőteljes munkakereső, egyébként újságíró, végzettség szerint pedig kommunikátor és művelődésszervező
Testvérek: nincs
Anyanyelv: magyar
Beszélt nyelvek: magyar, német, spanyol
Gyűjtemény: régebben levélpapír, szalvéta - mostanában: táska - táska - táska, fülbevaló, gyűrű Cipőméret: :D ez egyébként nem tudom kit érdekel, de 36-37
Iskola: Vértesboglári Általános Iskola, Hunyadi Mátyás Közgazdasági Szki., SÉF, Dunaújvárosi Főiskola
Kedvencek: gospel
Zsebpénz: régen volt... de jó volt! :)
Álom: saját lakás, egy jó munka
Háziállatok: Bandi a teknős, Füles a nyuszi + szüleimnél kutya, macska, miegymás

6. Megnevezem, hogy kitől kaptam a díjat, és színes betűkkel kiteszem a blogomba.

JUCII