RSS

2010. május 12., szerda

Esős idő ellenére sok szín

Ez a fotó Anyuék kertjében készült. Érdemes kinagyítani! Rengeteg tulipánjuk van minden évben, az ovisok séta-körútja is mindig elvezet hozzájuk. :) Tényleg jó nézni. Kár, hogy hamar elnyílnak.
Mostanában nem alkottam semmit. Bár ez lehetne akár pozitívum is. Május elsejétől ugyanis hivatalosan bejelentett - eddig tetszős - munkahelyem van. Igen, olyan igazi. :)
A keresztlányom pedig ma lett 6 éves! :) Nem rendszeres olvasója a blogomnak, talán majd szeptembertől, amikor első osztályos lesz. De akkor kötelező olvasmány lesz Neki. :)

2010. május 3., hétfő

Újra itt

Egy hete érkeztem haza Innsbruckból. Az érkezést követő napon indultam Komáromba ismét, majd szerdán este haza. Kárpótlásul az első fotó tőlem Nektek, melyet Innsbruckban készítettem. Természetesen lesznek még, mert muszáj megmutatonom néhányat. Nem azért, mert olyan jó fotós vagyok, hanem azért, hogy kicsit átadjam a "hangulatot." Meleg, napfény, virágok... és a havas hegyek... csodaszép volt!

Anyáknapi játékon nyertem egy remek táskát Anyukámnak! Fotó később várható. :) Ma láttam, hogy egy fülbevalót is nyertem. Mindenkinek köszönöm szépen a lehetőséget.
Igyekszem pótolni az elmaradásokat, és mindenkihez ellátogatni. Ágnes! Természetesen Hozzád is megyek, alig várom a történeteidet. :) Most jó sok új bejegyzést olvashatok mindenkinél. Már csak több idő kellene... Persze nem panaszkodom, örülök neki, hogy végre dolgozhatok.
Nagyon sok mindent szerettem volna írni, de most látom, hogy ez a nap is eltelt. Igyekszem rendszeresen jelentkezni, és részletes beszámolót adni. Van miről! :)
Itt is szeretném megköszönni a sok jókívánságot, amit névnapom alkalmából kaptam! :)