RSS

2010. június 30., szerda

Vegyesen, ami jön

Van néhány gondololat a fejemben, ami meg szeretnék osztani Veletek. Nyilván megint elfelejtek valamit, de akinek egyszerre van több mondandója, azzal megesik. :)
A kevesebb néha több... ami jelen esetben a képen látható karkötőkre vonatkozik (érdemes kinagyítani, jobban látszanak a színek). Összesen 5 darab készült ma, de kettő már új gazdát talált. Egyszerű, mégis mutatós - szerintem - .

A blogolásnak köszönhetően több számomra kedves emberrel ismerkedtem meg. Múlt héten találkoztam Pogácsa-Anettel, aki azonnal belopta magát a szívem csücskébe. :D Vidám, bohókás, kedves. Kaptam Tőle egy Vuk-os nyakláncot. :) Köszi itt is!!!

A héten Encivel és Gáborral találkoztam. Enikőt az iskolában többször láttam régebben, akkor nem beszéltgettünk, de örülök, hogy ez változott :). Gábort pedig már ismerem egy ideje. :D Kaptam tőlük finom gumicukrokat!!!

Wáá, a tévében mutatják, hogy XY politikusnak van: 5 lakása, 3 családi háza + 2 nyaralója. Ezaz! Másnak meg van közös lakása a bankkal jó néhány éven keresztül (jobb esetben). Természetesen több száz milliója is van emellett. Az igazságosság itt is kiütközik. No, nem politizálok, csak hát azért hmhm... :D

A lényeget majdnem el is felejtettem: már több, mint 10.000 látogatóm volt. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

2010. június 23., szerda

Sziasztok fecskék, hello fák...

Ma végre jó az idő (legalábbis jobb, mint az előző néhány napban). Viszont az oktatással kezd teljesen megtelni a padlás. Fárasztó, tömény, sok, meg amúgy is... De muszáj tanulni, haladni a "terv szerint". Viszont olyan jó lenne aludni... meg jó lenne a tengerparton szottyos fügét enni. :D
A fotón a legújabb táskám van (pirul). Azt hittem, hogy a szenvedélyem kezd alábbhagyni, de neeemmm! :D Szerintem nagyon elegáns, kedves darab. Egyből a szívemhez nőtt.
Ha minden jól megy, akkor holnap találkozom Anettel! :) Remélem nem jön közbe semmi.
Mindenkinek kellemes napokat, napfényt, sok szép színt, boldogságot! :)

2010. június 20., vasárnap

Kezdődik a második felvonás

Holnap kezdődik a képzésem második hete. Múlt héten 3 vizsga volt, ha minden jól megy, akkor a jövő héten "csak" kettő lesz. Az elvárások magasak: minimum 80% minden vizsgán. Hopp, azt nem is említettem, hogy az új munkám által járok T-mobilos képzésre. Mondanám, hogy csuhajja (ugye Elza és Anett?), de annyira mégsem az.
Bár akár azzá is válhat. Szervezés alatt van ugyanis egy találkozó Pogácsa elvtársnővel. Múlt héten nyertem nála, hiphiphurrá. :)
Alkotni kevésbé van időm, minden este totál fáradtan esek haza. De a helyzet nem reménytelen, mert rendeltem újabb alapanyagokat. Szóval előbb - utóbb mutatok is valamit. :)
Itt említeném meg, hogy ez a blogolás minden rosszal együtt hozott egy új barátságot is, melynek a PilleBarátság nevet is adhatnánk. Több kedves ismerősre is "szert tettem", viszont Jucii-t kiemelném kicsit. Vele többször találkoztam is már, bibibi... :)
Mindenkinek kellemes napokat, esernyőt vigyetek, zavarjátok össze a világot: mosolyogjatok hétfőn (is)!

2010. június 8., kedd

Pöttyök

Tegnap szabadnapos voltam (hurrá)! Gondoltam, előszedem a gyurmáimat is, ne érezzék elfeledve magukat. Készült 5 darab gyűrű, két pár fülbevaló és 7 hűtőmágnes.
Nekem most ez a pöttyös a kedvenc, vannak hozzáillő pici bedugós fülbevalók is, előbb utóbb készül egy "szettes" kép is majd.
Gondoltam visszatérek Meskára, és feltöltöm a pöttyös - szettet, de annyira megszerettem, hogy inkább megtartom, ma már debütáltak is. :)

Felmerült bennem egy kérdés: illik-e felvenni olyan ékszert, amit azután Meskán értékesít az ember? (csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem nem) Nem kekeckedés, de én például nem szívesen viselnék olyan ékszert, amit korábban más viselt - főleg fülbevalóra gondolok itt - .
Szeretettel, boldogsággal teli napokat kívánok!

2010. június 6., vasárnap

Karalábé

Nem - nem, a bejegyzésben nem lesz karalábé formájú fülbevaló, és semmi, ami aminek köze lenne eme zöldséghez. Egyszerűen csak ez jutott eszembe. :)
Tudom, nagyon régen jelentkeztem.
Fülbevalókat nyertem Encinél és Elzánál. Belinda nyuszijának én lettem a "keresztanyja", így tőle is kapok valami szépséget. Mindegyiknek nagyon - nagyon örülök. :)
Ágnestől díjat is kaptam, később visszatérek rá, de itt is nagyon szépen köszönöm neki!

Ezeket az ékszereket pünkösd hétfőn készítettem. A fotó telefonnal készült, de már szerettem volna megmutatni. Remélem páran olvasnak azért még. :)
Mostanában sokkal jobban szeretem a gyöngyös ékszereket. Gyurmázni nem nagyon van időm mostanában, és kedvem sincs hozzá. Bízom benne, hogy visszatér a "gyurmaláz". :D
Egyenlőre élvezem az új munkát, tanulok sokat, mert lesznek vizsgáim a programokból.
Egyszerre szerettem volna mindent leírni, ami azt jelenti, hogy a felét elfelejtettem. :)
NAPFÉNYT MINDENKINEK!