RSS

2010. július 30., péntek

Boldog Születésnapot!

Az én drága Juciimnak sok - sok boldog születésnapot kívánok! Együtt ünnepelünk ma. Jóban - rosszban. :)

2010. július 20., kedd

Egy kis beszámoló

Csomó mindent szerettem volna leírni, de valószínűleg most is lesz olyan, ami elmarad. :) Azért igyekszem nagyon.
Iszonyatosan fárasztó már ez a mindennapos Pestre utazgatás, a sok tanulnivaló. De jövő héten lesznek a záróvizsgák, jó lenne már túl lenni az egészen. Kéretik drukkolni! :D
A mellékelt képen a legújabb ékszereim láthatóak. Sokak által ismert és szeretett Fércművek - Judittól. Mint korábban említettem most élem második gyerekkoromat.
(a fotó is az alkotónak köszönhető)
Dóritól is kaptam közben egy csodaszép üveg - gyűrűt, hamarosan fotót is mutatok róla. Igazán szép munka, büszkén viselem. :)
Amióta nem írtam, azóta voltunk Mátraházán (és környékén) is. Aktívan szeretünk pihenni: túráztunk, kirándultunk, várromot látogattunk. Íme egy fotó, amint a "világ tetején" állok. :) Nem én vagyok a lényeg, hanem a táj. Szerintem csodaszép hely.

Most egyenlőre ennyi, mert már megint elmúlt 22 óra. Hihetetlen milyen gyorsan rohannak a napok. Alkotni is szeretnék, amint lesz egy kis időm fogok is. :)

2010. július 8., csütörtök

Nyár van nyár, röpke lepke száll virágra....

Végre volt néhány szép nyári nap. Amennyire lehetett ki is használtuk. Egy szuper szombat után egy remek vasárnapom volt! :) Vasárnap a veszprémi állatkertben voltunk, ami "húdejó volt". Igaz, alapvető állatok hiányoznak, de csak ajánlani tudom. És ha már arra jártunk, akkor Balatonfüredre is "átugrottunk". Nagyon szép látvány volt a Balaton tiszta vize. Nekem a Balaton... nem, nem a Riviéra... de tetszett nagyon. Itt említeném meg, hogy nem szeretek belemenni a nyílt vizekbe. Igen, elképzelhető, hogy túl finnyás vagyok. Ez van! :D Ebből az következik, hogy nem mártóztunk meg benne.
Még a múltkor betértem egyik kedvenc gyöngyös - boltomba, ami sajnálatomra átalakult, és már nem a gyöngy a fő lényeg. Viszont, éppen ezért minden féláron van! :) Juppi!!! Azóta háromszor voltam bent, de csak most akadtam rá ezekre a csodaszép ásványokra. Némi idegjáték után elkészült eme karkötő, tádám! (ismét ajánlom a nagyítást) :)

Holnap a Mátrába utazunk, szombaton jövünk haza. Nagyon várom már! Kell egy kis kikapcsolódás, mert utána két hétig megint oktatásra fogok járni (T-Home). Előre tartok tőle, mert az itthon tanulós része elég bonyolult volt. Igyekezni fogok azért.
Jó a kevésbé jóban, hogy Toritextil Vikivel szóba került, hogy találkozhatnánk, ha már Pesten járok! :) Olyan jók ezek a "mini blog-találkozók". :D

Mindenkinek szép napokat, jó kirándulást, kellemes alkotást!