RSS

2010. március 19., péntek

Ez is, az is, amaz is

Először is: az előző bejegyzésből pont a lényeget hagytam ki. Szóval... nem jött volna létre a száz bejegyzés, ha nem vagytok! :) És ez már a 101-es számú. Mindig örülök, amikor új rendszeres olvasóm lesz. A látogatóim száma is szépen növekszik, annak ellenére, hogy egy ideig leállt (technikai okok miatt). De nem is a statisztika a lényeg, hanem az, hogy olvastok. :)

Készítettem néhány hűtőmágnest, melyeket már le is lakkoztam. Meskára is felteszem, hátha valaki húsvétra venne valami jelképes ajándékot - erre a célra megfelelő lehet -. Meg amúgy is. Virágokat, pillangókat év közben is fogok készíteni, de sok formám van még, szóval várható traktor is. :D (meg persze sok más)

A malackák rendelésre készültek. A kép nem az igazi, de azért látszik. Elég egyedi, nem sok ember szaladgál malaccal a fülében. :D De mindent a vevőért. Bejusnak is készítettem fülbevalót, arról is hamarosan teszek fel fotót. Valamint további megrendelések is érkeztek, szóval nem fogok unatkozni. :)
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, kifelé - kifelé a szabadba! :)

6 megjegyzés:

Bejus írta...

Jajj de cukik! Nagyon tetszenek! :)

bubble írta...

De jók a mágnesek!
és a malackák is aranyosak, ügyi vagy :-)

Klucsik Gábor írta...

nagyon szépeket alkottál, örülök, hogy nem uncsizol :)

Belinda írta...

Nagyon helyes mindahány, a malacok külön is. :)

pogácsa pajti írta...

Nagyon jók a mágnesek! :)
És grat a 100 + 1 bejegyzéshez is. :)

Enci írta...

tényleg nagyon szépek lettek a húsvéti-tavaszi mágnesek, tetszik nagyon a szett! :) és még egyszer gratula a sok bejegyzéshez, még sokszor ennyit kérünk! :-)