RSS

2010. május 12., szerda

Esős idő ellenére sok szín

Ez a fotó Anyuék kertjében készült. Érdemes kinagyítani! Rengeteg tulipánjuk van minden évben, az ovisok séta-körútja is mindig elvezet hozzájuk. :) Tényleg jó nézni. Kár, hogy hamar elnyílnak.
Mostanában nem alkottam semmit. Bár ez lehetne akár pozitívum is. Május elsejétől ugyanis hivatalosan bejelentett - eddig tetszős - munkahelyem van. Igen, olyan igazi. :)
A keresztlányom pedig ma lett 6 éves! :) Nem rendszeres olvasója a blogomnak, talán majd szeptembertől, amikor első osztályos lesz. De akkor kötelező olvasmány lesz Neki. :)

13 megjegyzés:

toritextil írta...

tényleg érdemes volt kinagyítani!! :)
és szabad tudni, hogy mi a munkád?
kötelező olvasmánynak pedig nagggyon tuti :)) (csak akkor mondjuk lehet, hogy jobb, ha tökéletesen írjuk még a hozzászólásokat is, nem pedig 3 gy-vel a nagyont.... :) )

Timi írta...

Viki! Hogy milyen igazad van. Mivel a "nagggyon" szót azt mi tudjuk, hogy a fokozásra használjuk, Zsófinak nem így kellene megtanulni.:))

T-mobil Partner üzletben dolgozom. Remélem később is szeretni fogom. Igaz, mellette újságíróskodom is egy keveset. De pl. a T-mobilos munkának semmi köze egyik diplomámhoz sem.

Réka írta...

Hú, gratulálok a munkához, nekem még mindig semmi :-(
Szép a kép nagyon! :-)

Timi írta...

Köszi Reyca!

Drukkolok nagyon, biztosan találsz Te is valami jó munkát!

Agnes. írta...

Imadom a tulipanokat, nekem egy piros egy sarga, igy van ultetve:)De igy mintha szebb lenne, a sok piros:)

Szep napot:)

Mona írta...

Fúú, ez nagyon szép! Ennek a képnek a felhasználásával kéne alkotnod valami tökjót! :)

A munkádhoz meg gratulálok, remélem hamarosan én is hasonló jóhíreket írhatok a blogomba...

Unknown írta...

Sziasztok!

Az jutott eszembe, hogy a Segítsüti és a Haitis adománygyűjtések példájára lehetne az árvízkárosultak javára gyűjtést szervezni. Persze van erre az adományvonal, meg minden, de szerintem az emberek szívesebben adakoznának, ha cserébe valami apróságot kapnának. Így gondoltam arra, hogy kreatív, saját kezükkel alkotó emberek segítségével szerveznék gyűjtést. Mindenki felajánlana valamit, amire lehetne licitálni, vagy fix összegért megvásárolni. Szerintem nem lehetetlen vállalkozás, és részünkről sem akkora erőfeszítés. Én például keresztszemezek így olyan jellegű képet/tárgyat ajánlanék fel. Persze lehet akár zsákbamacska jellegű felajánlás is, mert sokszor előfordul, hogy nincs talonban az embernek semmi. Ott csak mondjuk értéket lehetne írni (persze eszmeit...) Próbálok minél több embert megkeresni, ha olyan 5-6 főt sikerül beszervezni indítok egy oldalt, mert úgy már lenne értelme. Köszönöm, hogy elolvastad.

Anita

Elza írta...

hejhó:)

a nyeremény fülesed hamarost útnak indul,nemsoká otthon leszek pár napig,és szépen utólérem magam:)

írtad,hogy szívesen vásárolnál, no,hát ez attól függ,mit szeretnél,valami már foglalt,valamit magamnak csináltam,valami egy petákba nem kerül,és simán hozzá tudom csapni a fülesedhez:)

írj a nimw@citromail.hu-ra,ott megtárgyaljuk;)

utazni meg hogyne,csak az nem mindig poén,ha az embernek 1,5 hétig magát kell kibírnia. sok a megbízás,és szállingóznom kell,bár úgysem fedeztem még fel osztrákhont teljesen.

szép estét:)

Mona írta...

Elza, remélem nem haragszol érte, hogy csak így rákérdezek, de a becses neved nem véletlenül F. Melinda? :$

Enci írta...

szia! nézz be hozzám, eredményt hirdettem a játékomban! :) szép napot!

DoRcY írta...

Gratulálok az új munkahelyhez. Idetaláltam a blogodra, ha nem baj ezentúl én is követem.. :)

Belinda írta...

Szia!
Elég régóta nem jelentkeztél, remélem, ez jó jel (tetszik a munka, vagy egyéb kellemes változás.:)
Jelentem, újabb forradalom zajlott a szavazófülkékben, Kófic, mondhatni, kiütéssel győzött! :)
Keresztanyai minőségedben felkérlek, nyilatkozz, mit szeretnél? Lehet választani a Meskáról, a blogomról, vagy ha van valamilyen spéci kívánságod, azt is nagyon szívesen megfabrikálom. Tekints aranyhalnak, és halljuk a kívánságot! :)

Agnes. írta...

Szia:)

Dijaztalak, nezz majd be hozzam legyszives!