RSS

2010. június 30., szerda

Vegyesen, ami jön

Van néhány gondololat a fejemben, ami meg szeretnék osztani Veletek. Nyilván megint elfelejtek valamit, de akinek egyszerre van több mondandója, azzal megesik. :)
A kevesebb néha több... ami jelen esetben a képen látható karkötőkre vonatkozik (érdemes kinagyítani, jobban látszanak a színek). Összesen 5 darab készült ma, de kettő már új gazdát talált. Egyszerű, mégis mutatós - szerintem - .

A blogolásnak köszönhetően több számomra kedves emberrel ismerkedtem meg. Múlt héten találkoztam Pogácsa-Anettel, aki azonnal belopta magát a szívem csücskébe. :D Vidám, bohókás, kedves. Kaptam Tőle egy Vuk-os nyakláncot. :) Köszi itt is!!!

A héten Encivel és Gáborral találkoztam. Enikőt az iskolában többször láttam régebben, akkor nem beszéltgettünk, de örülök, hogy ez változott :). Gábort pedig már ismerem egy ideje. :D Kaptam tőlük finom gumicukrokat!!!

Wáá, a tévében mutatják, hogy XY politikusnak van: 5 lakása, 3 családi háza + 2 nyaralója. Ezaz! Másnak meg van közös lakása a bankkal jó néhány éven keresztül (jobb esetben). Természetesen több száz milliója is van emellett. Az igazságosság itt is kiütközik. No, nem politizálok, csak hát azért hmhm... :D

A lényeget majdnem el is felejtettem: már több, mint 10.000 látogatóm volt. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

7 megjegyzés:

sajni írta...

nagyon csinik! :) Gumira fűzted a gyöngyöket?

Enci írta...

én is örülök, hogy sikerült találkoznunk, tényleg jó lett volna, ha már suli alatt így lett volna, hogy ismerjük egymást, legalább 1 kicsit. :)
a karkötők szépek lettek nagyon, a zöld is és a lila is nagyon szép, de a fehér sem rossz :)

Timi írta...

Sajni! Gumis damilra fűztem. Viszont van egy észrevételem: az átlátszó gumis damil nem olyan jó (legalábbis nekem nem vált be annyira), viszont a fehér színű az szuper. :)

Enikő! Bízom benne, hogy hamarosan ismételünk!

bubble írta...

:))))

A zöld a legjobb :)

Cirelin írta...

Aranyosak lettek szerintem is. :)
A mi lakásunk már lassan nem is közös a bankkal, mert annyira nő a törlesztő részlet, hogy lassan már inkább a banké, csak néha fizetünk bele valamennyit, izgalmas. ^^

Kitta írta...

A zöld és a lila nagyon szép, ill. a fehér is, de a másik kettő méginkább. :) ;)

Timi írta...

Köszi lányok! :)