RSS

2010. március 30., kedd

Nem tűntem ám el...

Örülök neki, hogy tetszik a blogom "új ruhája". Most egy ideig ez lesz, persze az nem kizárt, hogy kisebb módosítások lesznek közben. :) Köszöntöm az új olvasóimat is! :)
Ma készítettem egy újabb adag hűtőmágnest, most száradnak. Kaptak egy réteg lakkot, mert most úgy tetszenek jobban. Holnap ha jók lesznek a fényviszonyok, akkor fotó is készül.
És egy kép a Nyusziról. :D Ismerkedik a zsiráffal, a macival már barátok. Igen, felmegy az ágyra ha én is fent vagyok. Ennek nem nagyon örülök, próbálom leszoktatni róla. Amikor elkezdem lezavarni, akkor azonnal lefekszik, mintha ő lenne a világ legjobb nyuszija. :)

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, tuti van amit le akartam még írni, csak menet közben elfelejtettem. Sebaj, jövök még úgyis! :)

2010. március 25., csütörtök

Tavaszi megújulás

A blogom tavaszi ruhát öltött. Ezért külön köszönet: Jucii-nak! :) Várom az észrevételeiteket, javaslataitokat. Tetszik a tavaszi öltözet? :D

Apróságok Karolának

Kedden a malacka fülbevalók is a megrendelőhöz kerültek Karola barátnőm által. Ő is kért néhány fülbevalót. Róla tudni kell, hogy tipikus NŐ (igen, csupa nagybetűvel). Szereti a divatot, a sminket, az ékszereket. Csillag fülbevalót szeretett volna mindenképpen. Ez a motívum két fülbevalón is visszaköszönt. Közben mondta, hogy fagyisat is szeretne. De nem a csavart tölcséres fagyit, hanem olyat, ami a képen is látható. Tettem volna a fehér gombóc helyett zöldet, de a zöld szín nem áll közel Karolához. Nem éreztem úgy, hogy jól sikerült, de Neki nagyon tetszett (ez a lényeg). Általa máris lett egy új érdeklődöm. Köszi - köszi!

Játék Marcsinál!

Marcsi, születésnapja alkalmából játékot hirdet!

2010. március 23., kedd

Nyerő kedd

Gyanútlanul ültem a gép előtt (mint oly sokszor), és kaptam egy e-mailt. Alapból ez nem lenne nagy szó, mindenki kap naponta többet is. De én nyertem egy saját "bodzsi-gyűrűt"!!!! Tessék benézni Szilvihez, nagyon érdemes!
Persze az idén (és tavaly is) nyertem már néhányszor, ezért többen mondták, hogy malacom van. Nem kérem szépen, nekem nyulam és teknősöm van. :D Azért remélem nem baj, hogy örülök...

2010. március 21., vasárnap

Ismét játék

Reyca ékszereit mindig szívesen nézegetem. Most játékot is hirdet, és akció is lesz a boltjában. Tessék ellátogatni hozzá! :)

2010. március 19., péntek

Ez is, az is, amaz is

Először is: az előző bejegyzésből pont a lényeget hagytam ki. Szóval... nem jött volna létre a száz bejegyzés, ha nem vagytok! :) És ez már a 101-es számú. Mindig örülök, amikor új rendszeres olvasóm lesz. A látogatóim száma is szépen növekszik, annak ellenére, hogy egy ideig leállt (technikai okok miatt). De nem is a statisztika a lényeg, hanem az, hogy olvastok. :)

Készítettem néhány hűtőmágnest, melyeket már le is lakkoztam. Meskára is felteszem, hátha valaki húsvétra venne valami jelképes ajándékot - erre a célra megfelelő lehet -. Meg amúgy is. Virágokat, pillangókat év közben is fogok készíteni, de sok formám van még, szóval várható traktor is. :D (meg persze sok más)

A malackák rendelésre készültek. A kép nem az igazi, de azért látszik. Elég egyedi, nem sok ember szaladgál malaccal a fülében. :D De mindent a vevőért. Bejusnak is készítettem fülbevalót, arról is hamarosan teszek fel fotót. Valamint további megrendelések is érkeztek, szóval nem fogok unatkozni. :)
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, kifelé - kifelé a szabadba! :)

2010. március 17., szerda

Századik bejegyzés

Bizony - bizony. Ez a századik bejegyzésem. Először játékot akartam hirdetni, végül azt későbbre halasztottam. Viszont ma sokat gyurmáztam a napsütés örömére. Hamarosan képeket is mutatok. Ma a nyuszi is élvezte a napfény jótékony hatását. Hasra feküdt, és örült. :D Láttam rajta, hogy ő is szereti a tavasz - kezdeményt. :)
Elmaradásom volt a táskával is, amit Lidércke játékán nyertem. Kaptam mellé egy kedves levelet is. Köszönöm szépen!
Gondolkodtam, hogy miről nem számoltam be, ami mostanában fontos volt, de nem jutottam sokra. :) Vagy nem történt semmi extra, vagy romlott a hosszútávú memóriám...

A napokban végre tavaszi idő lesz, tessék kimenni a szabadba!

2010. március 12., péntek

Díj és a nyolc pont

Enikőtől kaptam ezt a díjat, nagyon szépen köszönöm Neki! Nem adnám most tovább senkinek, mert sok helyen találkoztam már vele, pedig nagyon sok olyan blog van, ahol "jól érzem magam". Egyáltalán nem bánom, hogy nem adtam fel a blogom írását. :) Köszönöm!
Szintén Enikőtől (és Bejustól is) kaptam nyolc kérdést, melyre választ várnak. Gábor szerint ez a játék már járt nálam, de erre rá kell cáfoljak. :) Most mindenesetre megpróbálok válaszolni.
1. Mi lenne, ha nyernék a lottón?
Először is csoda, mert a héten sem adtam fel lottót. Néha szoktam azért... Elsőként egy lakást vennék (van is egy, ami nagyon tetszik). Ezután megvenném a gyárat, ahol Anyu dolgozik, és Ő lenne a főnök. :D Adakoznék is belőle az biztos. És akkor leülnék egy kényelmes fotelbe gondolkozni, hogy a többit mire költsem....
2. Rossz szokás?
Kérem szépen, milyen kérdés ez? :D
3. Koffein?
Szoktam kávézni, de nem rendszeresen. Nem vagyok függő. Viszont szeretem az energiaitalt, jobban, mint a kávét. Bár a kávé illatát semmi nem pótolja. :)
4. Színeim?
Fekete, fehér és lila. Az utóbbi időben egyre jobban kedvelem a zöldet és a sárgát is (utóbbit nem ruhában).
5. Mi van most rajtam?
Feket nadrág, egy hosszú szürke trikó, fekete pulcsi (a trikó kilóg a pulcsi alól, mert én így szeretem). :D
6. Háziállat?
Otthon Noé-bárkája: kutyák, macskák, libák, tyúkok, galambok, ... Fehérváron: Bandi a teknős, és Füles a nyuszi.
7. 10 év múlva hol látom magam?
Erre majd akkor visszatérünk....
8. A legutóbbi nagyon jó élményem?
Erre most nem is tudom, hogy mit kellene írnom. Az nagyon jó volt, amikor nálunk "teleltek" a gyerekek. :D
Ezt sem adnám már tovább, szerintem lassan körbeér. És persze utálom továbbra is az időt!!!

2010. március 5., péntek

Fehér - kedv

Ma fehér - kedvem van. :D Ehhez erőteljesen hozzájárul az a tény is, hogy ma iszonyatosan hideg volt. Jeges szél fújt egész nap. Fúújjj... utáltam. A meleg szobából írni persze jobb. Egy saját készítésű (de lehet Apu készítette) fotóval szeretném érzékeltetni, hogy mit jelent nekem a hideg. Na jó, azért szerencsére hó nem volt most, de ez a fotó akkor is kifejezi, amit a hideggel kapcsolatban éreztem ma. És továbbra is várom a tavaszt! :)
A természetesség jegyében írnék néhány szót a mosószódáról is. Nevével ellentétben nem csupán mosásnál vehetjük hasznát. Nálunk a párom hétvégén ezzel takarította ki a fürdőszobát. Takarításnál vigyázni kell, gumikesztyű használata kötelező!
Néhány szó róla (és persze fehér): Vízben nagyon könnyen oldódik. Vízlágyító, tisztító, zsíroldó, környezetbarát. Használhatjuk mosásnál, áztatásnál, mosogatásnál, általános tisztításnál. Szóval elég univerzális. :) Trixitől vásároltam, a mosódió is Tőle van. :)


Tehát ma fehér - kedvem volt. :) Kellemes estét, jó éjszakát!

2010. március 4., csütörtök

Egy kis lila

Ma lila - kedvem van. Bizony, nekem a kedvemhez színek párosulnak. Sosem mondtam, hogy egyszerű vagyok. :D Tegnap fekete kedvem volt, hétfőn például olyan citromsárga - narancssárga átmenet. :) De ma lila. Ezért gondoltam mutatok két lila fülbevalót. Nem most sütöttem őket, de a héten lettek felszerelve végre. Ez a csavart lehet megy meskára, hiszen egy csavart már ott gazdára talált korábban. Hátha valakinek szintén lila-kedve lesz.

Ez a másik is kedvenc lett nálam. Szeretem a teklagyöngyöket is, amikkel díszítettem. Viszont ránézésre kicsit "Kittás". Ezért gondoltam, hogy Kitta fogja megkapni, mert hát elég jó "ismerős". Én is szívesen hordanám, lehet készül ennek a prototípusnak kistestvér is. :D

Nagyon örülök, hogy egyre több rendszeres olvasóm van. Köszönöm szépen mindenkinek! :)

2010. március 1., hétfő

Gyors örülés :)

Lidércke sorsolt, és az én nevemet húzta ki a kisfia! :) És táskát nyertem!!!
Fotót is fogok készíteni róla, ha megérkezik. Köszönöm szépen itt is Neki! :)

Ismét egy fotó

Szintén saját készítés. Megfogott benne minden, pedig "csak egy fa". Egyébként a természetet, állatokat szeretem inkább fényképezni. Valahogy a színek is élnek nekem, remélem nálatok is szépen megjelenik. Itt jegyezném meg, hogy a laptopon is, az asztali gép monitorján is teljesen mások a színek. Ennek nem annyira örülök, de ez mindenkinél beállítás kérdése.

Telihold van. Ami nálam a nemalvással egyenlő, és ezt utálom. Feszültebb vagyok az átlagnál. Napközben álmos vagyok, éjjel nem megy az alvás. :(

Kellene alkotni is, de nincs ihlet. Így meg nem érdemes nekiállni.

Mindenkinek csodás tavasz-hétfőt!