RSS

2010. február 9., kedd

Csak természetesen

Egyik kedves blogtársamtól kaptam ajándékba egy mosóparfüm-mintát. Hát... nagyon szeretem! Az illatát, a kis üvegét... Öblítő helyett is használható, de bevallom eme funkcióját még nem próbáltam ki. Viszont nagyon jó illatosító! Hol a szekrényben a ruhák illatát, hol a szobában a levegőt frissítem fel vele. Sok - sok érdekességet, hasznos információt találtok itt!
Ezúton szeretném még egyszer megköszönni!
Ezt a szivecskét Erikától kaptam még korábban. Szép dísze a lakásnak, de illatosításra is használom. Néhány csepp mosóparfümöt teszek rá, és hosszan kellemes illatot biztosít. Köszönöm Neked is! :)
Szerintem érdemes kipróbálni. Amennyire lehet igyekszem "természetbarát" lenni. Múltkor az egyik bevásárlóközpontban nem kértem nejlonszatyrot. A pénztáros rámnézett, majd megkérdezte, hogy szoktam demonstrálni is, meg meztelenül tüntetni!? Naná! Nem is értettem, hogy miért olyan furcsa, hogy nem kell az ezredik szatyor. Minek? Elvégre volt nálam textil-táska, kifejezetten vásárláshoz (meg van ugye nézelődéshez, sétához, utazáshoz, ...) :D.
Szóval aznap én voltam a "fehér - holló". :)

6 megjegyzés:

Klucsik Gábor írta...

De szépek :) sajnos így blogon nem jött át az illat... hát ja, tényleg sokszor furánk a pénztárosok

Bejus írta...

Majd átmegyek és megszaglászom! ;) Hehe :p Hát igen múltkor mi ránk is furán nézett a pánztáros és nyugtázta, hogy oké nem kell a szatyor! Még azt is mondta de ez ingyen van! :D

Enci írta...

Nagyon aranyos a szívecskéd, és biztos a mosóparfüm is nagyon jó illatú! :) jó, hogy ilyen kreatív emberekkel vagy(unk) körülvéve! :)

Kitta írta...

A Tesco-s szatyor annyira van ingyen, hogy belekalkulálják az árakba. Szóval ennyit erről.. ezt is ugyanaz a pénztáros mondta. :D

Amúgy majd én is megszaglászom a mosóparfümödet. Mégpedig azért, ha ruhákhoz is (mosáshoz) alkalmas, akkor jóval gazdaságosabb, mint egy literes öblítőt megvenni 600-700 Ft-ért.
Ja és édes a kisvakondod. :)

Belinda írta...

Kb. fél éve én sem kérek szatyrot, de még nem tapasztaltam ilyen rosszindulatot. Szerintem a rossz lelkiismeret áll a háttérben: amíg azt mondhatja, hogy MINDENKI úgy viselkedik, ahogy ő, addig nem kell szégyenkeznie. De ha van kivétel, szétfoszlik a kényelmes erkölcsi felmentés, és csuda kényelmetlenné válik az illető. Tehát jaj neki! :)

Timi írta...

Bizony, nagyon jó illata van ennek a mosóparfümnek, csak ajánlani tudom.

Kitta: mosáshoz egyéb ötletem is van, majd értekezünk.

Belinda: az hagyján, hogy meglepődött, de el is kezdett kötekedni. Majd megjegyezte, hogy "ja, biztos te voltál az a múltkor is, akinek nem kellett a szatyor". És ha igen, akkor mi van? Büszke vagyok rá! :D