RSS

2010. február 13., szombat

Egy kis piros

Tegnap lilákat, ma piros fülbevalókat mutatok Nektek. A kakaós bögre "figurával" találkozhattatok már másnál is, de megpróbálkoztam vele én is. Hát ilyen lett. :) A másik (bár kevésbé látszik rajta) paradicsom akart lenni. A háttérben gofrik vannak, az ötletet köszönöm Fannalkának. Itt jegyezném meg, hogy Fannalka az a lány, aki nem olyan régóta blogol, és célja ötleteket adni másoknak. Nem piszkálni a másikat, hogy "az az én ötletem, ejnye-bejnye" (többet ezt nem is firtatom, mert kiráz a hideg ettől). Nem ismerem őt személyesen, de mindenképpen pozitív a szememben.
Korábban lakkal kentem le a fülbevalóimat, hogy szép csillogók legyenek, de mostanában a matt jobban tetszik. Lehet azért kipróbálok majd néhányat újra "lekenve" is.

Ma elég tevékeny napom volt, fáradt vagyok. Viszont a teknősöm még nem tudja kicserélni magának a vizet, ezért megyek is, hogy neki is szép napja legyen!

11 megjegyzés:

Enci írta...

Aranyosak lettek az új fülbevalók, örülök, hogy ilyen tevékeny napjaid vannak mostanában :) Fannalka felfogása tényleg szimpatikus, szerintem amúgy akaratlanul is ellesünk egymástól ötleteket, ha ennyi kreatív blogot olvasunk, szóval nem is értem, hogy vkik miért akarják kisajátítani a mintákat, technikákat... :( szerintem az a lényeg, hogy mindenki olyat alkosson, azt próbáljon ki, ami neki tetszik, miért ne tetszhetne az másnak is?! :) csak így tovább!

Timi írta...

Köszönöm! :)

Névtelen írta...

Nagyon cukik lettek, de látszik a paradicsomon,hogy az, még mielőtt elolvastam tudtam,hogy az! :)

Bejus írta...

Jaj az előbbi én voltam csak az unokahugom bejelentkezve maradt! :)

Timi írta...

Rendben Bejus! :) Örülök, hogy azért mégis felismerhető.

Klucsik Gábor írta...

Szerintem is kár magyarázni, felismerhető, nekem jobban tetszenek a matt dolgok, de ez persze szubjektív, sőt lehet nálam hangulatfüggő. Nekem is nagyon szimpi Fannalka hozzáállása, mások is tanulhatnának tőle - meg is nézem az oldalát :) Azért sok szép oldalt ajánlottál már nekünk!

Réka írta...

Nekem is tetszenek a te és mások gyurmái is, viszont magamon nem tudom elképzelni (persze ez nem jelent semmit, nem az én stilusom, ennyi), de én ajánlanám a lakkot a továbbiakban is, szerintem jót tesz nekik a fényesség.
Ügyes vagy és várom a további képeidet is! :-D

bubble írta...

Szerintem is egyébként valaminek jót tesz a fényesség, de nem mindennek. Meg persze megfelelő lakkot kell találni, ami ugye nem mindig sikerül :S
Fannalka hozzáállását nagyon szeretjük :-)

Timi írta...

Mindenkinek köszönöm a hozzászólást!

A lakkal volt már negatív tapasztalatom is. :S De néhány darabon újra kipróbálom majd.

Reyca: bármilyen meglepő, én is inkább "gyöngy-párti" vagyok. Már alig várom, hogy a különleges gyöngyeim is fülbevalókká váljanak. :)

Réka írta...

Hú, hát akkor nem mindegyik lakk jó, Fannalka viszont biztos tud ajánlani megfelelőt. :)

sajni írta...

szia!

örülök hogy ráleltem a blogodra, és Te is az enyémre! :) Szívesen nézegetem, és olvasgatom mások munkáit! Te is nagyon ügyes vagy!:)
Egyetértek azzal hogy az irigykedés, titkolózás nem a legjobb hozzáállás.. Régesrégen szinte csak ilyesmit olvastam, talán ezért is csak most kaptam kedvet az ismerkedéshez! Köszönet ezért NekteK! :)

Hajni