RSS

2010. február 1., hétfő

Legyen tavasz... most!

Nem vagyok türelmetlen. Á, dehogy. De már utálom ezt az időt. Ma sütött a nap, tiszta latyak volt minden. Nem szeretem. Valahogy nem is voltam jól, de már alakulok. Meg egyébként is "régen" jelentkeztem. Szóval szeretnék ilyen gondtalanul, pólóban mászkálni, ezért kérek holnapra 25 fok meleget. Köszönöm!
Zsugorkáztam is, most próbáltam először ceruzával. A színek jók lettek, a kép szörnyű. Próbálgattam írni a képre, egyenlőre ilyen lett (direkt kicsik a betűk!). Még nincsenek felszerelve, mert nem tudom mi lesz a sorsuk. Lehetnek fülbevalók, medálok, kitűzők, kulcstartók. Meskára is feltenném őket, de előbb a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi! Amúgy én ebből a meséből a Kukát szerettem, azért ő a sorozat első darabja. Ha jobban belegondolok, nem is szerettem (és ez most is így van) a Hófehérke és a hét törpe című mesét, de Kukát kimondottam csípem. Első szuszra most ennyit, igyekszem "időben" jelentkezni! Kellemes, nyugodt estét mindenkinek!

9 megjegyzés:

Klucsik Gábor írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Klucsik Gábor írta...

Én is várom már nagyon a tavaszt, ezt az időt utálom! Kukát én nem szeretem, helyette nekem Szundi jött be. Viszont ez a technika nekem nem mond semmit - remélem, majd kifejted, mi is az a "zsugorkázás". :)

Kitta írta...

Ha ez megnyugtat, pontosan én sem tudom azt, hogy mit jelent a zsugorkázás, csak körvonalakban. De azért tényleg elmondhatnád Timi nagyjából, hogy mi az. Ne nézzünk már ilyen bután. :)

Én szerettem a létező összes Walt Disney-s mesét, azt hiszem a Hófehérke és a hét törpe volt az első egész estés mese a Disney-től. Szeretem, mert szépek a színek, a figurák, a zenék stb. Persze idővel lettek új kedvenceim nekem is (pl. Szépség és a szörnyeteg), de azért nem elhanyagolható a Hófehérke se. Nekem is Kuka a favoritom, mert olyan kis szerencsétlen, de aranyos figura.

Sztem Kuka igenis jól sikerült. Szépek a kontúrok és a színek is megfelelőek. Nem harsányak, illetve nem olyanok nyilván, mintha szgéppel csináltad volna, dehát ez így egyedi és különleges. Még több ilyet. :)
Mondjuk legyen egy lila. ;)

Timi írta...

A zsugorkázásról írok holnap egy bővebb bejegyzést. :)

Lila is lesz, Ormi formájú. Kuka maradék zsugorkából készült, most rendelek egész lapokat. Egy Ormi már volt, de nem vagyok vele elégedett, lesz egy szebb.

Kitta írta...

Jóóóóóóó, már várom :)

Unknown írta...

Én is várom a zsugorkázásról a bejegyzést! :D ;)

Enci írta...

Kuka aranyos lett, és én is várom már, hogy kicsit részletesebben leírd, hogyan készülnek ezek a zsugorkázott szépségek, mert többször olvastam már a technikáról, de még nem próbáltam, talán most meggyőzöl róla :) érdekel, de még sosem jártam utána részletesebben. és tényleg jó lenne 1 kis napsütés, + hogy ne legyen latyak, és ne kelljen rengeteg réteg ruhát magunkra venni, + vastag csizmát... napszemcsi, póló, csini cipők - ez lenne jó :) ja, és nagyon tetszik a fülbevaló, csütörtökön kaptam meg Gábor által, most is épp az van a fülemben :)

Bejus írta...

Várom a további mesehősöket is, mert szerintem ez nagyon jó ötlet és füliként eltudnám képzelni őket, meg aztán kitűzőként is! :) Egyébként nagyon szépen rajzolsz! :p

bubble írta...

Nekem is Kuka volt a kedvencem, könyvben volt meg a Hófehérke, és indigóval egy csomószor lerajzoltam és színezgettem :-)

valamiért közel áll hozzám... miért is?!?!? :D