RSS

2010. február 7., vasárnap

Néhány ékszer

Előre kell bocsájtanom, hogy a képek megint nem adják vissza a valóságot (sajnos most jutottam el odáig, hogy fényképezzek, de már sötét van). A lényeg azért látható, majd aprólékosan leírom, hogy mi - milyen valójában. :)
Az első kép szerintem a minősége ellénére is nagyon aranyos. Nem vagyok elfogult, de mivel rajta van a nyuszi, ezért nem írhatom, hogy rossz lett. :D A fülbevalón is nyuszi van. Nem, nem fehér a nyuszi-gyöngy, hanem lila. Kinagyítva sem mutatja az igazi színét.
A második képen egy lámpagyöngy látható bőrszíjjon. Bízom benne, hogy másnak is megtetszik, abban az esetben szívesen feltöltöm a Meskára is (akciós áron). Elegáns kiegészítője lehet egy egyszerű felsőnek is.


A harmadik kép egy mix a mostanában készültekről. Van ami már régóta elkészült, csak felszerelésre várt. A nyuszishoz hasolnó macis fülbevaló is van. :) A malackák pedig már régebben készültek (férj-feleség). Nem másoltam, nem szedtem az ötletet sehonnan, és utálom is ezt az enyém - tiéd "játékot". A történet egyszerű: Apukám hentes, és az ő szakmája ihletett. Ennyi.


Vikitől kaptam egy felkérést, hogy írjam le az olvasási szokásaimat. Hamarosan eleget is teszek a kérésnek. :)

4 megjegyzés:

Klucsik Gábor írta...

Nagyon édi a nyuszis fotó :) Mindkét nyuszi ari, sajnálom, hogy a lilából fehér lett - gondolom az erős vaku miatt. Aki esetleg kedvet kapna: Szfehérvár - Dunaújváros futárságot vállalok kedden :)

bubble írta...

Macis gyöngyöm nekem is van bibibiiii :P :-)
A nyuffancs továbbra is cuki, az enyém-tiédről pedig ismered a véleményemet :-)

Az a csavart gyurmás az ttttök jó.

Timi írta...

Köszi a nyuszi nevében is. :)

Jucii: igen, ismerem a véleményed (és osztom is). :D
Örülök, hogy tetszik, maradék gyurmából van.

Bejus írta...

Jajj de széééépek!! És a Nusys is nagyon cukiii! ;)