RSS

2010. március 5., péntek

Fehér - kedv

Ma fehér - kedvem van. :D Ehhez erőteljesen hozzájárul az a tény is, hogy ma iszonyatosan hideg volt. Jeges szél fújt egész nap. Fúújjj... utáltam. A meleg szobából írni persze jobb. Egy saját készítésű (de lehet Apu készítette) fotóval szeretném érzékeltetni, hogy mit jelent nekem a hideg. Na jó, azért szerencsére hó nem volt most, de ez a fotó akkor is kifejezi, amit a hideggel kapcsolatban éreztem ma. És továbbra is várom a tavaszt! :)
A természetesség jegyében írnék néhány szót a mosószódáról is. Nevével ellentétben nem csupán mosásnál vehetjük hasznát. Nálunk a párom hétvégén ezzel takarította ki a fürdőszobát. Takarításnál vigyázni kell, gumikesztyű használata kötelező!
Néhány szó róla (és persze fehér): Vízben nagyon könnyen oldódik. Vízlágyító, tisztító, zsíroldó, környezetbarát. Használhatjuk mosásnál, áztatásnál, mosogatásnál, általános tisztításnál. Szóval elég univerzális. :) Trixitől vásároltam, a mosódió is Tőle van. :)


Tehát ma fehér - kedvem volt. :) Kellemes estét, jó éjszakát!

6 megjegyzés:

bubble írta...

Tök jók ezek a mosó- dolgok! :-)

és itt a süniiii :-))))

Kitta írta...

Jaja, ugyebár bio cuccok is, és ahogy múltkor számolgattunk nem is drágább, mint egy normál kategóriás mosószer. Tehát nem kérdés, hogy megéri-e sztem. Ugyan én még nem használtam, de önálló háztartás esetén ki fogom próbálni.

Inkább szürke nap volt ma, némi narancssárgával. Kicsit sütött is a nap. :)

És édes a sünid. :)

Timi írta...

Valóban jó dolgok ezek a bio-szerek.
Bár csütörtökön bio joghurtot kóstoltattam... hát nem nyert. :)De a mosószóda és a mosódió első osztályú!

Nekem a nap ma csak világított, de a tomboló sarki szél legyőzte. :)

Klucsik Gábor írta...

Hú, kíváncsi vagyok, még milyen mosó dolgok kerülnek elő, tök jó, érdekes! A süni nagyon édi :) a hideget utálom, volt benne részem...

Kitta írta...

Ma nincs szél, csak napocska. Jeeeeeee. :D

Enci írta...

cuki süni :)
nézz be hozzám, kaptam vmi kedveset, továbbadnám :)