RSS

2010. március 30., kedd

Nem tűntem ám el...

Örülök neki, hogy tetszik a blogom "új ruhája". Most egy ideig ez lesz, persze az nem kizárt, hogy kisebb módosítások lesznek közben. :) Köszöntöm az új olvasóimat is! :)
Ma készítettem egy újabb adag hűtőmágnest, most száradnak. Kaptak egy réteg lakkot, mert most úgy tetszenek jobban. Holnap ha jók lesznek a fényviszonyok, akkor fotó is készül.
És egy kép a Nyusziról. :D Ismerkedik a zsiráffal, a macival már barátok. Igen, felmegy az ágyra ha én is fent vagyok. Ennek nem nagyon örülök, próbálom leszoktatni róla. Amikor elkezdem lezavarni, akkor azonnal lefekszik, mintha ő lenne a világ legjobb nyuszija. :)

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, tuti van amit le akartam még írni, csak menet közben elfelejtettem. Sebaj, jövök még úgyis! :)

10 megjegyzés:

bubble írta...

imádom ezt a nyuszit :-)
egy angyal az én ördögfiókámhoz képest...
nemhiába...tiéd lány, enyém fiú...
:D

Kitta írta...

Mintha nőtt volna, nem? :D

Timi írta...

:) Nem nőtt szerintem. Egyébként aki először képen látta, utána "élőben", azt mondta, hogy a képen nagyobbnak tűnik. Pedig kicsi! :D

Klucsik Gábor írta...

De ari még a nyuszika, még jó, hogy a macikát békén hagyja :) szerintem csak szeretgeti a zsiráfot :) örülök ám, h nem tűntél el :)

Kitta írta...

Ismeritek azt a kecs, macs, fecs viccet Pistikével?
Gábor hozzászólásáról most ez jutott eszembe. :D

Unknown írta...

Szíííp a párna! :)
Fel tud ugrani a nyuf egyedül az ágyra?

Timi írta...

Timike! Bizony - bizony szép a párna (köszi)! A nyuszi simán fel tud ugrani egyedül, és még élvezi is. :D

Jandó írta...

Nagyon aranyos a nyuszkód. :) Csak egy tanács, vigyázz az ágyra ugrálással, mert az enyém is így kezdte, később meg már az asztalomon is fent volt, ha nem figyeltem, megrágta az összes könyvem, felugrott a virágállványra, és megette a virágokat. Sőt, még amit képet a falon, azt is megrágta. Hihetetlen, hogy mennyi kárt csinált. Biztos nem általános, de azért jobb vigyázni vele.

Timi írta...

Hú Jandó! Ez rosszul hangzik. Hát az enyém remélem nem ugrik fel az asztalra (elég pici amúgy, elvileg nőni sem fog már). De felügyelet nélkül nem hagyom szabadon, akkor megy a ketrecbe. Főleg ezek után..

Remélem a kislányod szereti a meséket! Ha kell még, akkor szóljál ám nyugodtan! :)

sajni írta...

nagyon aranyos!! :)