RSS

2010. július 8., csütörtök

Nyár van nyár, röpke lepke száll virágra....

Végre volt néhány szép nyári nap. Amennyire lehetett ki is használtuk. Egy szuper szombat után egy remek vasárnapom volt! :) Vasárnap a veszprémi állatkertben voltunk, ami "húdejó volt". Igaz, alapvető állatok hiányoznak, de csak ajánlani tudom. És ha már arra jártunk, akkor Balatonfüredre is "átugrottunk". Nagyon szép látvány volt a Balaton tiszta vize. Nekem a Balaton... nem, nem a Riviéra... de tetszett nagyon. Itt említeném meg, hogy nem szeretek belemenni a nyílt vizekbe. Igen, elképzelhető, hogy túl finnyás vagyok. Ez van! :D Ebből az következik, hogy nem mártóztunk meg benne.
Még a múltkor betértem egyik kedvenc gyöngyös - boltomba, ami sajnálatomra átalakult, és már nem a gyöngy a fő lényeg. Viszont, éppen ezért minden féláron van! :) Juppi!!! Azóta háromszor voltam bent, de csak most akadtam rá ezekre a csodaszép ásványokra. Némi idegjáték után elkészült eme karkötő, tádám! (ismét ajánlom a nagyítást) :)

Holnap a Mátrába utazunk, szombaton jövünk haza. Nagyon várom már! Kell egy kis kikapcsolódás, mert utána két hétig megint oktatásra fogok járni (T-Home). Előre tartok tőle, mert az itthon tanulós része elég bonyolult volt. Igyekezni fogok azért.
Jó a kevésbé jóban, hogy Toritextil Vikivel szóba került, hogy találkozhatnánk, ha már Pesten járok! :) Olyan jók ezek a "mini blog-találkozók". :D

Mindenkinek szép napokat, jó kirándulást, kellemes alkotást!

8 megjegyzés:

Anna írta...

tényleg szép :) És jó hogy most jártatok a Vp.-i állatkerbe mert most lett felújítva a fenti rész. Bár még én sem voltam azóta :(

Timi írta...

Köszönöm szépen Anna! Azt nem is tudtam, hogy most újították fel. :)

Mona írta...

de jót nevettem ezen: "alapvető állatok" :D:D nemtom miért, valahogy viccesen hangzik... vagy csak én vagyok idióta :D

Klucsik Gábor írta...

de jó Neked, jó kirándulást!

Timi írta...

Mona! De gondolom értetted. :D Nem vagy idióta szerintem :) ez csak jött, mert előtte barátnőmmel az "alapvető állatokról beszéltünk".

Mona írta...

Értettem persze, csak valahogy ez a kifejezés volt vicces számomra :D (amúgy tényleg idióta vagyok :D)

mifelénk (Szeged) is hiány van az állatkertben zsiráfból, elefántból stb. persze van vagy 50 féle majom -.-

DoRcY írta...

Én legutóbb a pesti állatkertben voltam, ott megvannak az "alap" állatok :D és nagyon klassz. a karkötő szép lett, és a negejzyés címről egy nagyon kedves dalocska jutott eszembe amit anno sokat énekeltem... :)

Timi írta...

Mona! Akkor a szegedi állatkertet kihagyom, ha az alapvető állatokra vágyom. :D Ha pedig "tényleg idióta vagy" akkor még jobb, üdv a klubban. :D Elza szerint én "ufo" vagyok. :)

DoRcY! A budapesti állatkert tervben van (nagyon régen voltam már). Mostanában élem a második gyerekkoromat azt hiszem. :D Nekem is az a kedves dal jutott eszembe, amikor a címet adtam.

Kellemes hétvégét Nektek!