RSS

2009. október 26., hétfő

Ma van a Gábor születésnapja....

Ma végre feltöltöttem a meskára három fülbevalót, a képek minősége nem a legjobb, de nem volt időm komponálni. Remélem sikerük lesz.

Kedves Gábor! Boldog születésnapot kívánok Neked, és köszönöm a segítségedet. Nagyon sok sikert kívánok Neked az élet minden területén.

Kezdek ismerkedni másik "blogolokkal", remélem jó kapcsolatokat lehet kiépíteni velük. Egy - kettő nagyon szimpatikus, talán tudunk tapasztalatokat cserélni.

Mivel ígértem képeket a fülbevalókról, ezért egyet ma is bemutatok. Egy sárgarépásat. Bizony ám... Szeretek kitűnni a tömegből, kicsit jó látni ha megbotránkoznak az emberek. Múltkor egyik ismerősöm mesélte, hogy látott egy kukoricás fülbevalót, és az mennyire fura már, hogy emberek ilyesmit aggatnak a fülükbe. :-D Akkor még nem tudta a szentem, hogy én ennél durvábbakat is gyártok.




Ma nem is írok többet, egy fotót azért beillesztek. :-)

3 megjegyzés:

Klucsik Gábor írta...

Kedves Timi!

Nagyon köszönöm, hogy így mindenki előtt is felköszöntöttél, tényleg jól esett ám! Bármi van, segítek még :) Kíváncsi vagyok, hogy holnap milyen szép fülbevalót fogsz készíteni!

Szia,
Gábor

Névtelen írta...

Hopp, nagyon jó ez a répás fülbevaló. Mostmár nem tűnik annyira nonszensz ötletnek az a vizilovas fülbevaló, amit szeretnék tőled kérni. :)
Köszipuszi :D

:Kitta

Reni írta...

Ú Timi, ez a fülbevaló tök király ötlet :) Én lazán hordanék valami kajásat, szóval nem vagy bolond ;)