RSS

2009. december 23., szerda

Blog-karácsony

Ma is olyan sok gondolat van a fejemben, hogy nem garantálom, hogy mindent sikerül leírnom. De azért próbálkozom. Már korábban írtam, hogy megérkezett a "karácsonyi húzogatós" ajándékom. Éppen azon a napon, amikor az enyém is célba ért. Az én angyalkám egy nagymama, loma6 volt, én Rillának küldtem meglepetést.
A csomagomban egy neszeszer volt, hozzá illő pénztárcával, egy csodaszép kitűző és egy képeslap kedves szavakkal. Mindennek nagyon örültem.
Mivel én Rillának küldtem, nem volt könnyű dolgom. Ő babákat készít, és szerettem volna valami ehhez kapcsolódó ajándékot is küldeni Neki. A fonalakat babahajnak szántam. :D Végül Villőnek készül belőle sapka, mert nagyon megtetszett neki. A csomagban bújtak még: karácsonyi tea, karácsonyi nyalóka, cd, egy hópehely-dísz, általam készített ékszerszett lila - fekete színösszeállításban. Egy levelet is mellékeltem. Rillától ezután egy szép hosszú e-mailt kaptam, amiben külön - külön mindent megköszönt. Örültem, hogy örült! :)

Lesz ma több bejegyzés szerintem, mert a többi gondolatom nem ide illik. :D Napközben egy díjat is kaptam, ahol az a feladatom, hogy 7 pontban jellemezzem magam. :D Nem lesz egyszerű...

(A képek mostantól nagyíthatóak! Eddig nem tudtam, hogyan kell, de mostanra ez is összejött.)

1 megjegyzés:

Klucsik Gábor írta...

Azt hiszem, kivételes nap ez a 3 bejegyzéssel, igazián jó dolgunk van :) Tényleg örülök, hogy így megosztod velünk az ajándékozást (is), igazán szépek, stílusodnak (közvetlenségednek) köszönhetően pedig mindennek én is részese tudok lenne és ez tök jó. Sokat számít ám az is, hogy nem is olyan régen taliztunk :) azelőtt nem tudtam így elképzelni a dolgokat, most meg már nagy fotó is van, ügyi vagy :) szóval örülök, hogy ilyen jól sikerült az ajándékozás!