RSS

2010. január 13., szerda

Telelünk :)

Keresztlányom öcsikéje nálunk "telel" néhány napot. Tegnap hoztuk, de a Thomas a gőzmozdony undorom már most kezd jelentkezni. Sebaj, neki tetszik az a lényeg. A kiságyat felállítani nem volt egyszerű mutatvány (amíg mi Zolival bénáztunk, addig a Levi Thomast nézet - hát nem muszáj neki tudni, hogy ez nekünk nem megy) :D Mondanom sem kell, egy percet nem volt a kiságyban, mert a mi ágyunkban akart aludni - így is lett. Pont most van Lego - kiállítás a városban, tegnap este még ott is voltunk. Villognak, mozognak, elfordulnak, meg amúgy is mozdony, meg "hepüpő".... egyszóval kánaán a kicsiknek. Sőt! Tescoban is voltunk: lábon álló fogkefét kapott. :)
Óvatosan közlekedünk a szobában, mert soha nem tudni, hogy mikor lépünk egy kis figurára, egy kis autóra. És természetesen a sínt is összeraktam neki, így körülbelül semmi hely nem maradt. Nem érdekes. :) Az a lényeg, ő jól érzi magát.
Ezt a szettet Timi barátnőmnek készítettem a múlt héten (már meg is kapta, ezért gondoltam, hogy teszek fel képet is róla). Viszont esős időben készült a kép, ezért nem valami éles a fotó. Remélem Neki is tetszik, és boldogan viseli majd.


Most nagyjából ennyi. Kicsit össze - vissza írtam, nem sikerült összeszedni a gondolataimat. Meg a Vértesboglári Hírekkel is most lettem kész, kicsit kiégett az agyam.

Mindenkinek kellemes délutánt és szép estét! Tessék ám tanulni az "iskolásoknak"! :D

2 megjegyzés:

Klucsik Gábor írta...

De jó, hogy most ilyen sokat írtál :) Levi nagyon ari! Jó kis aktív programotok volt!

toritextil írta...

juuj, de édi a kissrác!! :)
és a szett is helyes!!