RSS

2009. november 19., csütörtök

Egyszer volt, hol nem volt

Elég régen jelentkeztem, de gondoltam ma már hírt adok magamról. Sajnos amikor hazaérek, akkor már nem tudok fényképezni, ezért ma inkább mást témát választottam, ami szintén nem áll messze tőlem.
Az üveghegyen túl, ahol a kurta farkú malac túr... vagyis a mesék. Érdekelne, hogy Ti milyen meséket szerettek!? Én főleg a régieket, de néhány új mesében is felfedeztem jó dolgokat. Meg tulajdonképpen azt is kiderítették, hogy az agresszió már a régi mesékben is jelen volt, ez a mai mesék egy részére - sajnos - szintén jellemző. A másik kérdésem az lenne, hogy engedjük-e a gyereket televíziózni? "Addig is csendben van..." - ez lehet, de közben a szülő nem tudja ellenőrizni a mese milyenségét. Nehéz kérdés ez szerintem, mert ha már nagyobb a gyerek, akkor kirekesztve érezheti magát, mert a többiek a tévében futó mesékről sztorizgatnak. Tiltani szerintem nem lehet. Bár én szívesen rávenném az összes gyereket, aki már ismeri a betűket, hogy inkább olvasson. :) Az én gyerekem tuti sokat fog olvasni. :) Legalábbis rajtam nem fog múlni.

Várom a hozzászólásaitokat, véleményeteket! Mindenkinek szép estét, holnapra csodás napot!

1 megjegyzés:

bubble írta...

Immmádom a régi meséket. Múltkor találtam egy fórumot, ahol összegyűjtögették ezeket a régi rajzfilmeket, sorozatokat. Hát sok olyat fedeztem fel közöttük, amiket nagyon szerettem, de már nem emlékeztem rájuk. :)