RSS

2009. november 5., csütörtök

Ez is - az is - amazis

Ma szerettem volna egy igazi "alkotós" bejegyzést írni, de a készített fotók nem igazán tetszettek, ezért úgy döntöttem, hogy a bejegyzés azért nem marad el, de nem az eredeti ötletet valósítom meg.

Holnap csajos, cincogós muffin-sütés lesz. Narancsos - csokis és túrórudis (az eredeti tervek szerint). Majd meglátjuk mi lesz belőle. Mindenesetre fényképezünk úgy tervezem. :D Ehhez gondoltam teszek be egy sütis fülbevalót, hogy azért hű maradjak önmagamhoz. A kép nem az igazi, de muszáj ide kívánkozott. Szóval marad.



A másik dolog ami eszembe jutott, hogy nem is írtam még a teknősömről: Bandiról. Pedig neki külön egyénisége van. Sokan azt mondják, hogy a teknős passzív állat. Na nekem akkor pont egy aktív tag jutott. Az enyém ha éhes, akkor pattogtatja a hőmérőjét. Meg egyébként is nagyon jófej. Most lesz 10 hónapos, de elég nagyra nőtt. Februárban vettem. Teszek fel róla két képet. Az egyik májusban készült (Apukám mellkasán :D ), a másik ma. Elég nagyra nőtt. Az állatkereskedő szerint 4 évesen kellene ekkorának lennie. Most fogyózik. :D

Szóval zajlik az élet, bár jobban örülnék, ha történne már valami változás munka terén is...

4 megjegyzés:

Klucsik Gábor írta...

köszi a tartalmas bejegyzést, nem is tudom, hogy hol kezdjem... szóval tök jól néz ki a füllbevaló+ez a sütögetős program is jól hangzik, remélem, jól fog sikerülni! Egyébként meg tegnap (vagy tegnap előtt?) pont gondoltam rá, mikor takarítottad Bandit, hogy azért jó lenne őt is megismerni, és most itt van, hát lehet gondolatolvasó vagy :) Nagyon ari! Melóval kapcsolatban szorítok ám nagyon Neked!

Kitta írta...

Jelentem, a cincogás kiválóan sikerült. Dokumentáció nem készült eddig, de nem kizárt, hogy fog. Timike? :D
Egyébként arra gondoltam, hogy Bandi, ha már így megnőtt, vagyis igazából felnőtt férfi lett hívhatnánk ezentúl Andrásnak is. Mégiscsak komolyabb név. :)

Jandó írta...

Bandi aranyos, tényleg elég nagy már. Nekünk volt egy 18 éves teknősünk, aki már akkora volt, mint egy lapostányér. Nemrég költözött jobb helyre tőlünk :). A teknős egyáltalán nem passzív állat, szerintem elég okos.

Timi írta...

Remélem Bandi is lesz akkora, mint egy lapostányér: :D Még nem lehet Andrásnak hívni, mert "kisfiú" (bár ugye ezt nem tudjuk biztosan).