RSS

2009. november 8., vasárnap

Kávészünet

Tulajdonképpen úgy voltam ezzel a Csillag születik műsorral, hogy az idén inkább kihagyom, mert tuti nem az fog nyerni, aki valóban tud. Ez a betelefonálgatósdi meg többnyire nem arra játszik, hogy megtalálják a valódi egyéniségeket. Ennek ellenére mégis nézem... vesztemre. A tegnapi adásban összesen "egy" olyan jutott tovább, aki tényleg tehetséges. Azért akkor néztem volna hatalmasat, ha a rúdtáncos hölgyike is bejut. Mert mondjuk egy énekes produkciót azzal összehasonlítani...
A selejtezőbe bejutott két fiú, akik verseket zenésítettek meg. Talán ezért nem voltak annyira népszerűek (nálam igen). Sajnos a magyar lakosság nagy részére nem jellemző, hogy verseket olvas (tisztelet a kivételnek). Ki is estek tegnap... Kávészünet volt a nevük, és jók voltak tegnap is. :) Azért mondjuk az a tánccsoport tovább is jutott, akik a múltkor félmeztelenre vetkőztek. Ez kell a sok embernek ezek szerint.

Holnap szerintem gyöngyözök vagy gyurmázok, szóval várható újabb fotó. Bár tulajdonképpen elég sok van már most, csak a fények nem a legjobbak a fotózáshoz.

Remélem tetszik a blogom új külseje! :)

6 megjegyzés:

Kitta írta...

Ügyes vagy, tetszik az új stílus. :) Magadtól jöttél rá, hogy működik?

És ha már Csillag születik, hallgassuk meg még egyszer együtt az én kedvencemet is: :)

http://www.youtube.com/watch?v=vCCSF7lDp5A

Névtelen írta...

Tetszik az új kinézeted. :))

toritextil írta...

vélemény hasonló :) a rúdtáncos pl nagyon durva, miket tud, de hát nincs mivel összehasonlítani... a vetkőzős fiúk pedig marha-ügyesek szerintem, csak nem a trikóhúzogatásra kéne fektetni a hangsúlyt, a közönségnek persze épp ezért tetszenek, nekem meg ezért nem...
a Kávészünetet imádtam!!!

a blog nagyon tuti!! :)

Timi írta...

Köszönöm a pozitív visszajelzéseket. Pici segítséget kaptam, de az alapötlet az enyém volt. :D

Kitta írta...

Várjuk a következő bejegyzésedet. :)

kinga írta...

Mondjuk az ilyen kimittudokra mindig is érvényes, hogy nem lehet egyiket a másikkal összevetni. nekem személy szerint nagyon tetszett a rúdtáncos csajszi előadása, de az egyik kedvencem a rúdos-zenélős banda :)