RSS

2009. december 10., csütörtök

Gyurmázásom eredményei és egyéb "okosságok"

Nagyon szeretek gyurmázni, de még elég sokat kell fejlődnöm ezen a téren (is). Folyamatosan tanulok. Ötleteket találok blogokon is, de van sok saját ihlet is. :D A következő képen láthatóak a legutóbbi "gyártmányok" (a kalapos pingvin Kingánál tetszett meg, remélem nem haragszik, hogy "kölcsön vettem").A kép - szokás szerint - este készült, de azért nagyjából látható. Remélem felismerhetőek, bár a malac melletti szilvát Anyu padlizsánnak nézte (megjegyzem: annak is jó). :D

Egyik ismerősömet kikezdték a blogon, hogy mást próbál utánozni. Gusztustalan dolognak tartom a vádaskodást -főleg név nélkül-. Persze én tudom, hogy Reni nem utánoz senkit, hiszen évek óta ismerem, egy osztályba jártunk Székesfehérváron.

Azért a gospelt sem hanyagolom el. Szombaton lesz a gospel-karácsony, most gőzerővel arra készülünk. Ezen kívül 2009-ben van még néhány felkérés, az egyik egy 5 csillagos kaszinóban. :D Teszek fel egy szép karácsonyi számot (holnap), amit mi is énekelünk, de a felvételen az Oslo Gospel Kórus látható/hallható. Szerintem gyönyörű! Ez a kórus az egyik nagy favoritom.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát most én szeretnélek lemásolni. Szabad? Nagyon tetszik a fagyid. :D

Bejus írta...

Szia!

Holnap vagy még ma küldöm, ha elkészül amit ígértem! :)

Szép napot!
Bejus

Klucsik Gábor írta...

Szia!

Örülök nagyon a kórus sikerének! Másolással kapcsolatban: szerintem lehet mástól ötletet átvenni, szerintem ennek örülni kell, mert kifejezi, hogy tetszik az amit ő készített, gondoljunk pl. a divatra ott is tulajdonképpen másolásról van szó, szóval szerintem ezen nem lenne szabad bosszankodni.
Szerencsésnek mondhatom szerintem magam, hogy élőben is láthattam a fotón látottakat, hát a fotó közel nem adja vissza a látványt (azért jól sikerült!), élőben sokkal jobban átjönnek a színek+szerintem a formák is jobban érvényesülnek.
Na már megint sokat írtam, bocsi :)

Ne hagyjad, hogy az emberek elvegyék a kedved!
Gábor

Timi írta...

Zsenilia! Persze, nyugodtan készíts Te is fagyit. :D Nagyon örülök, hogy "megismertelek".

Bejus! Nagyon aranyos vagy. :) Veled is szívesen találkoznék személyesen is. :) Köszönöm előre is.

Gábor! Köszi mindent!

kinga írta...

Szia!

Nem haragszom :)
De ennek kapcsán eszembe jutott pár dolog, erről írtam a blogomra!