RSS

2009. december 12., szombat

Vegyesen minden

Így hirtelen nem is tudom, hogy mivel kezdjem a bejegyzésemet. Rengeteg gondolat van a fejemben, de tuti kimarad valami. Talán azzal kezdeném, hogy jól sikerült a gospel - karácsony. A mai napot hivatalosan is "ölelés-napnak" nyilvánítom. Ma mindenki megölelt, puszilgatott. :D

Jucii! Kicsit szomorú volt, hogy kevesen jelentkeztek a játékára... Ezért én is csinálnék Neki egy kis reklámot. Nem emelem ki külön a játékot most, mert szerintem az egész blogot érdemes végignézni, nagyon aranyos. Azért a megnyerhető kitűzőről mutatok egy képet kedvcsinálónak.

A mai bejegyzésemnél nem állítanék fel fontossági sorrendet. BEJUS!! Nagyon aranyos fejléceket készített a Meskás-boltomhoz (hátha beindul). Hamarosan Ti is láthatjátok. Bejus egy csupaszív, segítőkész lány.

Most jött el a pillanat, amikor nem tudom, hogy miről/kiről akartam írni még. Kinga blogját is ajánlom figyelmetekbe. Amúgy szerintem nincs olyan, hogy enyém/tiéd ötlet - itt a pingvinre gondolok. Nem eladásra szántam, hanem a kis beteg lánynak, akinek már máskor is küldtem fülbevalót. Tudom Kinga, nem rám vontakozik, csak általános az a rész. :D Harag nincs, miért is lenne. :)

Nagyon fáradt vagyok... ma talán időben ágyba kerülök. Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

2 megjegyzés:

Kitta írta...

Engem nem ölelt meg senki az ölelés napon. Te se. :P
Mondjuk ezt felfoghatjuk egyfajta pozitívumnak is, mert végülis meg se haraptál. :D

Tegnap egy kicsit elkapott a karácsonyi érzés. Így karácsony előtt egy héttel épp időszerű is mondjuk. :)
Székesfehérvár igazán szép ilyenkor. A püsöki palota is gyönyörűen fel van díszítve, belül még 3 birka (vagy vmi egyéb beazonosítatlan haszonállat) is van. :)Ajánlom mindenkinek megtekintésre.
Ellenben ami igazán silány ebből a szempontból, az Dunaújváros. Sosem volt kiemelkedően szép, így karácsony tájt sem, de az azért mégis érdekes, hogy egy pár bódés vásárral le is van rendezve egy város karácsonyi "forgataga".

A lényeg, már csak 10 nap van vissza karácsonyig. :) Túl vagytok már az ajándékvásárláson?

Timi írta...

Kitta! Szerintem majd megölelgetlek máskor. :D Vagy szem-téma lesz. :D
Egyébként Fehérvár valóban szép ilyenkor, meg jó az illata is (hihi).
Az ajándékvásárláshoz való hozzáállásomat ismered. :D