RSS

2010. január 5., kedd

Egy kis ősz a télben

Bár ma reggelre megint esett egy kevés hó, gondoltam egy őszi bejegyzés azért elfér. Már korábban meg akartam mutatni a "filmünket". Még az iskolába kellett forgatni. Barátnőmmel alkottunk, ahol mindketten rajta vagyunk ott állványt használtunk. Várom a véleményeteket. Természetesen nem profi munka (kéretik ezt figyelembe venni). :D

8 megjegyzés:

Kitta írta...

Nem találom, hogy lehet megnézni a filmet.
:S

Bejus írta...

Szija! Én sem látom! :/

Timi írta...

Technikai problémák miatt hamarosan fent lesz. :D

Klucsik Gábor írta...

én már látom :) sőt, én akkor is láttam, amikor elkészült a film :D szóval most újra éltem a régi szép időket egy pillanatra, hát nekem még mindig nagyon tetszik, jól megszerkesztett, van íve (eleje-közepe,vége), szépen kikerekedik a történet, szerintem rendesen hat is az érzésekre, a zene is és a kapmanipulációs eljárások (színekkel) is jól el vannak találva. Szóval röviden: tetszik és nem hiszem, hogy elfogult lennék

Kitta írta...

Ez a videó remek példája annak, hogy lehet kis költségvetésből kellemeset alkotni.
A videó alapvetően tetszik.
Amit kiemelnék a sorból, mert nagyon bejön: a zene, a lassítások is jól estek (nekem), ezen kívül kettőtök között is volt kicsi ellentét.
Na ezt kifejtem. Szóval Luca lila kabátja, a te feketéddel, Luca vidám láblóbálása a mérleghintán, míg Te kicsit visszafogod magad. Nem tudom mennyire volt ez tudatos, de kellemes 3 perc volt, ügyesek vagytok, tetszett. :)

Bejus írta...

Húú hát ez nagyon jól sikeredett, a zene is jó választás volt, nagyon illik a videó hangulatához, nagyon ügyes munka. Gratula!! :)

Timi írta...

Köszönöm szépen a megjegyzéseket! :)

bubble írta...

Dunaújváros ♥ :)
szuper kis film lett :)