RSS

2010. január 11., hétfő

Második gyerekkor

Az úgy volt... mese... békás... (majdnem) hercegnős... Na jó: gondoltam, hogy a párom nem lenne elájulva egy mesétől így hétfőn délután. Ezzel párhuzamosan arra is gondoltam, hogy Kitta párja is meglenne nélküle. Tehát adott két lány, akik szeretik a mesét, idejük is van -> bizony, moziban voltunk. Csajos kora délután volt ma. A hercegnő és a béka volt a kiválasztott. Tetszett mindkettőnknek. Nem az a totál nyálas, végig csupa rózsaszín mese. Pont ideális. Ha valaki gondolkodott rajta, hogy megnézné akkor hajrá! :D Van benne egy csúnyácska szentjánosbogár (Ray) ő lett az egyik kedvencem: kicsit csúnya, kicsit bénácska, hatalmas szívvel rendelkező, vicces.
Jucii-nak kötelező darab! :) Persze csak abban az esetben, ha a mai vizsga sikerült. :)

9 megjegyzés:

Kitta írta...

Azt mondják, akkor is van egy gyerekkor, amikor az ember nyugdíjas korú. De én úgy érzem, addig is gyerek maradok. Némó nyomában, Shrek, Jégkorszak, Micimackó és a Zelefánt.. alapművek. Gyerekeknek és persze nekünk. :)
A hercegnő és a béka tényleg aranyos volt, jó zenével, szép figurákkal, de azért nem az a mese, amit százszor meg szeretnék nézni. Ray, Louis és a békák aranyosak azért, mindenkinek ajánlom figyelmébe. :)

Klucsik Gábor írta...

Hm, lehet majd egyszer én is megnézem, kedvet kaptam :) Jelentem, begyűjtöttem két ötöst, hát reméljük, hogy Jucinak is jól sikerült a vizsgája!

bubble írta...

Nééééégyeeeeeeeest kaptam! jupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
köszönöm Nektek a szurkolást :)
ez a mese nekem marad dvd-n, párom nem díjazza a meséket, a barátnőim meg mind messze vannak :( de sebaj, nééééégyest kaptammmmm :)

Klucsik Gábor írta...

gratulálok a négyeshez, az egy JÓ jegy :)

Reni írta...

Én is meg akarom nézni nagyon! Én amúgy is egyfajta mesevilágban élek, pont nekem való :)

Timi írta...

Drága Jucii! Gratulálok, ügyes vagy! :) Tényleg jó ez a mese!

Reni! Szerintem mindenképpen nézd meg, a gyermeki léleknek jót tesz.

Rita írta...

Szia,
csak szolnék hogy Te lettél az egyik nyertes a játékomban...majd mailezd el a cimed hogy küldhessek neked egy szép összecsukhato szatyit :-))))

bubble írta...

óóóóó, nyertééél, de jó neked, gratulálok :)

Timi írta...

Köszönöm Rita!
Jucii Neked is, mert Tőled találtam Ritához. :)