RSS

2010. január 3., vasárnap

7 dolog rólam...

... arra kért Viki és Bejus, hogy 7 pontban jellemezzem magam. Ez nem lesz könnyű, de azért teszek egy próbát. :) (Itt szeretném megköszönni mindenkinek, aki jobbulást kívánt - már majdnem jól vagyok.)

1. Nagyon szeretek mezítláb mászkálni. Ha lehetne, akkor mindenhová úgy mennék. Ebből az is következik, hogy a magassarkú cipőt ha lehet minél messzebbről kerülöm. :D

2. Van egy gyönyörű keresztlányom, akit Zsófinak hívnak.

3. 12 éven keresztül néptáncoltam. Ma már nem táncolok, viszont a mozgást azóta is szeretem.

4. Van egy tetoválás a tarkómon, de nem vagyok "divatbaba". A sminkes kellékeimet sem használom napi szinten. :D

5. Állat-mániás vagyok. Azokat az embereket, akik bántják az állatokat, azokat egyesével akasztanám fel egy fára (fejjel lefelé), és ostorral ütném őket. Ez vonatkozik azokra is, akik kidobják az állatokat, mert a "drága" gyermek megunja.

6. Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek olvassanak. Ha lehet, akkor igazi könyvet, ne az interneten (bár a semminél az is jobb).

7. Élj kreatívan! Mivel egy egy kreatív - blog ezért fontosnak tartom ezt is megemlíteni. Egyedi fülbevaló - függő vagyok. :D Készíteni is, viselni is szeretem ezeket.

Első felindulásból ez a hét dolog jutott eszembe, de tudtam volna még néhány pontra jellemzést írni. :D

10 megjegyzés:

Kitta írta...

A hét ponttal egyet kell hogy értsek, de azért tudnék még én is mondani néhány pontot veled kapcsolatban, ami hasonlóan fontos és nagyon jellemez téged.

Ilyen például az, hogy néha kifejezetten kedves tudsz lenni, néha kifejezetten nem, tehát szélsőségesnek is mondhatnálak (de nem teszem). :D
Aztán ott van a nyersnek tűnő igazmondásod, ami miatt úgy érzem leginkább hasonlítunk és a barátságunk is erre vezethető vissza. Szerintem, aztán javíts ki, ha tévedek. ;)
Hirtelen ennyi jutott eszembe. :)
Pussza

Timi írta...

Huhu :D. Ez pontosan így van. Talán ezért nem is tudunk hosszútávon haragudni egymásra. Akit szeretek, azt nagyon szeretem. Akit nem szeretek, azt meg nagyon nem. :D (Előbbi csoportot gazdagítod drága Kitta).

Kitta írta...

El ne piruljak a végén, meg Te se. :D
Hát emlékeim szerint az egyetlen és leghosszabb mosolyszünetünk volt vagy 3 perces, szóval ez már jelent valamit. :D Hogy mit, azt nem tudom.
huhu

Ja valamit elfelejtettem az előbb a kötelező köröket:
Boldog új évet minden blogolvasónak.

Klucsik Gábor írta...

Örülök nagyon, hogy jobban vagy, hogy picit jobban megismerhettelek, bár talán semmi meglepő nem volt benne :) Érdekes, suliban soha nem voltál mezitláb :D Kedvencem, hogy nem vagy divatbaba, hát naná, hogy nem :) De ismerünk olyanokat, akik azok - hiányoznak azért az óra hangulata.

Kitta írta...

Az óráidon egyre több trendi divatbaba lehet, szóval az órák hangulatának ezen része tuti nem veszett el a süllyesztőben. :D
Ezer éve (nem, fél:)) nem jártam arra. Mi a helyzet az nagy df-en?

Klucsik Gábor írta...

hát én is elég rég jártam még arra, akkor még megvolt :) elveszett az órák hangulata, mert alig jön be vki órára, de akiket a folyosón látok, hát jobb is, h nem jönnek be :D egyébként a helyzet változatlan, a diákok érdeklődése megy lejjebb, mondván, h ők fizetnek, és ezt hangsúlyozzák is és úgy értelmezik, h fizetnek, így meg kell, h legyen nekik a tárgy :S

Kitta írta...

Kiváló, tehát a morál, ami amúgy is a béka segge alatt volt, még lejjebb ment. Pedig már akkor se volt túl jó. Persze abban is van valami, hogy annyi pénzért, amennyit egy költséges fizet nyalják fényesre a kis fenekét. Ennek ellenére azért el kéne kapni egy ilyen intézmény lényegét, ami még véletlenül sem az, hogy 3-4 évet kibekkeljen az ember, és ne kelljen semmit csinálnia a diplomájáért. Mi se szakadtunk bele a tanulásba sosem, de azért ha be kellett járni egy órára nem sértődtünk meg. :D

Klucsik Gábor írta...

Igen, Ti még jöttetek rendesen, most meg mindenki örül, ha már vannak hárman az órán, nem egyszer volt már olyan szombat, h öten is üres teremben vártuk a diákokat, h hátha benéznek... de nappalin is az 5 fős órák a jellemzőek sok esetben.

toritextil írta...

1-es, 6-os nálam is :))
köszi, hogy megírtad!!!

Bejus írta...

Köszike, nagyon jó volt olvasni! :)